5 Ocak 2015 Pazartesi

LASTİK TOKADAN BİLEZİK

LASTİK TOKANIN SİHRİ

Merhabalar,

Arkadaşlarım bu sene lastik tokalardan bilezik yapmaya başladılar. Ben nasıl yapıldığını bir türlü anlayamıyordum. Artı kızlar yaparken erkekler de yapmaya başlamıştı. Erkekler tuttukları takımların renkleri veya en sevdikleri renklerden yapmaya başladılar. Bende arkadaşlarımdan izleyip öğrenmeye çalıştım. Annem bana setini aldı. Setin içinde yapılışı vardı oradan daha iyi anlayarak yapmaya başladım. 
Yaptığım bileziklerin fotoğrafı 


Şimdi kendi keşfettiğim yöntem:  Yaptığım tüm bilezikleri sıra ile birleştirerek tekrar bilezik yaptım. Böylece bilezik daha kalın oldu. Aynı şekilde kolyede yapılabiliyor.


Bu da kolumdaki hali...


H O Ş Ç A K A L I N ...

5 yorum:

  1. Bu bilezikler şimdi çok popüler. Ama sen hepsini bir araya getirip daha farklı ve guzel yapmışsın. Eline sağlık canım:)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim Fatma Teyzeciğim.

    YanıtlaSil
  3. Cok guzel olmus, ellerine saglik, yegenimde bana yapmisti, ama sonra kansorejen madde icerdigini soylediler. Ne derece dogru bilemiyorum ama hobi olarak boyle el becerileri ilgilenmek cok gurur verici :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimkinde ce yazısı var. Öyle olunca sorun yokmuş. Ama annem yinede kaldırdı. Yarıyıl tatilde örgü öğrenmeye çalıştım. Biraz yapıyorum. Yazın iyice öğrenip boyunluk yapmak istedim. Bitirirsem yazıcam. Yorum yazıp bana güç verdiniz Mevlüde teyzeciğim.

      Sil
  4. Canım benim blogunu yeni öğrendiğim için önceki paylaşımlarını yeni görüyorum :)örgüye de başlamışın hadi bakalım annen gibi hamaratsın maşallah sana.

    YanıtlaSil