6 Ocak 2015 Salı

DİNOZOR MÜZESİ GEZİMİZ

Merhabalar,

Benim ilk yazdığım yayın silindiği için kendimi yine anlatmak isteddim. 9 yaşındayım İlk Okul 3.sınıfa gidiyorum  . adım Aişe.
 Şimdi dinozarlar müze gezisini anlatacağım .
Müzeye gittiğimizde önce iskelet halinde dinozorların yanında bilgi aldık. Sonra Dinozarlarla alakalı film izledik. 7D olduğu için dinozor bize vuruyordu o yüzden çok korkmuştuk. Özellikle tireksten çok korkmuştuk. Sonra bizi dinozor oyun alanına götürdüler. Orada çok eğlendik. Artık çok acıkmıştık yemek yedik 

resimlerimiz


Üstteki resim oyun alanımız


Dinozolar hakkında bilgi alırken


Dinozarlar hakkında filim izlerken

Bu günlük benden bu kadar

Hoşçakalın


5 yorum:

  1. Arkadaşlarınla eğlenceli hoş bir o kadar da heyecanlı bir gün geçirmişsin.ilerde anımsayacağın güzel anılar bunlar. Sevgiler canım:)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim Fatma Teyzeciğim. Bende o yüzden günlükmüş gibi bu yazıları yazıyorum.Büyüyünce anılarımın hikayesi bu yazılarla kalacak. O yüzden çok heyecanlıyım. Hoşçakalın

    YanıtlaSil
  3. hayırlı olsun bitanem,
    senin için çok güzel bir günlük olucak burası eminim,
    hem fotolar ile çocukluğuna dair herşeyi hatırlayabileceksin
    yazmaya devam :))
    öpüldün..

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim Esma teyzeciğim. Bende güzel hatıralarım olsun diye yazıyorum. Siz yorum yapınca çok mutlu oldum. Annemden yatmadan önce 5 dk izin aldım. Sizin mesajı görünce çok sevindim.

    YanıtlaSil
  5. Oyy annesinin prenseside blogcu olmuş maşallah sana bir teyzen olarak ben sıkı takipcin placağım emeğine sağlık öpüyorum seni.

    YanıtlaSil